2017: Patrik Olsson – “Se upp: Blindstyre!”

Föreläsare 2017

Patrik Olsson kommer från Halmstad, är 43 år och har haft typ 1-diabetes sedan han var fyra år. För några år sedan blev han helt blind på grund av sin diabetes. Patrik är kanske mest känd för att tillsammans med framlidna Marie Nehagen ha startat facebookgruppen Smarta diabetiker. Han kommer även att springa hinderbaneloppet Tough Viking, och därmed bli den första blinda med den bedriften. Dessutom är han medförfattare till boken ”Låt bönor förändra ditt liv”.

Föredraget

“Se upp: Blindstyre!”

kommer att handla om Patriks livshistoria och hur han började experimentera med probiotika och resistent stärkelse för att normalisera sitt blodsocker och få en smärt kropp.

Kontaktuppgifter: 076 148 76 76, blindstyre74@gmail.com

Foto: Maria Ahlberg