2018: “Sockerberoende och hur du hanterar det” – My Westerdahl

Föreläsare 2018

Vill du sluta äta socker men har svårt att avstå?

Då skall du lyssna på My Westerdahls föreläsning - en inspirerande föreläsare med en stor dos humor. Hon kan konsten att avdramatisera skamfulla ämnen så som övervikt, hälsa och matmissbruk. My har själv gjort resan från botten till toppen och är ett levande exempel på att ingenting är omöjligt. 2010 vägde My 170 kilo, hade ofullständiga gymnasiebetyg och hade 2 år kvar att leva. Idag har My tappat 95 kilo på egen hand, utbildat sig till civilingenjör.

Föreläsningen innehåller fakta om sockerberoende, varför det handlar om en sjukdom och inte karaktär samt konkreta verktyg för att hantera beroendet och att leva sitt liv utan socker.

My Westerdahl är civilingenjör i industriell ekonomi med inriktning mot maskinteknik och jobbar som nationell utbildningschef på ett globalt IT-konsultbolag. Hon utbildar sig för närvarande till certifierad sockerberoendeterapeut via Bitten Jonsson och brinner för att hjälpa andra med sitt sockerberoende.

My är grundare till företaget My Addiction som hjälper andra via föreläsningar och sockerdetoxhelger att avgiftas från sockermissbruk och leva ett lyckligt liv utan socker. Hon driver också bloggen och instagramkontot lchfingenjoren.se samt podden Sockersystrar.

Till vardags lever hon tillsammans med Martin sedan 7 år tillbaka i närheten av Göteborg. Hon älskar att träna tung styrketräning, umgås med sina Sockersystrar (andra sockerberoende) och engagera sig ideellt i 12-stegsprogram.

2 comments

Comments are closed.