2018: “Lev ketogent – hur och varför” – Martina Johansson

Föreläsare 2018
Trots att fler och fler hittar till lågkolhydratkost som livsstil är det få som bryr sig om att vara i ketos, kanske för att det är svårt och kanske för att man inte har koll på alla fördelar. Att ha detekterbara blodketoner är dock väldigt läkande för kroppen och försätter dig i ett helt annat metabolt tillstånd, med en rad andra fördelar än att “bara” dra ned på kolhydraterna. I det här föredraget går Martina igenom hur man hamnar i bra ketos och hur man håller sig där samt varför man absolut ska testa!
 

Martina är en mycket dedikerad biohacker med civilingenjörsexamen inom bioteknik som gillar att träna och utmana sig själv fysiskt och mentalt. Hon bloggar dagligen på martinajohansson.se och instagrammar under namnet @highfatfitness. De senaste åren har Martina skrivet ett flertal böcker och deltagit i ett helt gäng poddar.

One thought on “2018: “Lev ketogent – hur och varför” – Martina Johansson

Comments are closed.