2018: “Jag unnar mig hälsa” – Louise Hafdell

Föreläsare 2018

"Under en sömnlös natt i augusti 2014 blev allt plötsligt glasklart; min kvot av socker var fylld för en livstid."

"Jag tog farväl av mina följeslagare Sockermonstret och Sötningstrollet under natten. Jag steg upp tidigt på morgonen, skrev en inköpslista och åkte och handlade mat. Sedan dess har jag ätit LCHF. Jag har gått ner 33 kilo (-55 kg sedan maxvikt) och är helt viktstabil och normalviktig sedan 2 år tillbaka. Det bästa av allt.

Kampen är över. Jag unnar mig hälsa. Jag unnar mig att avstå från det som inte är bra för mig. För det är jag värd."

Louise Hafdell är född 1974 och syns ofta som inspiratör, föreläsare och poddar om ett livsbejakande liv utan socker. Efter att ha arbetat som chef och ledare under 19 år har Louise sedan ett drygt år tillbaka bytt yrkesbana. Hon inspirerar till ett livsbejakande, hälsosamt liv med guldkant. Utan pekpinnar och moralkakor. en blandning av yta och djup, glädje och sorg för det är ju så livet är. Begreppet UNNA DIG är centralt och Louise sprider budskapet att det omöjliga kan bli möjligt. God LCHF-mat lagad från grunden utan socker, härliga upplevelser, vardagslyx och att våga vara sann mot sig själv.

Det är lätt att hitta Louise på Instagram @antligensockerfri - ett instamgramkonto som vuxit och utvecklats till ett företag. Hon driver även den uppskattade podcasten UNNA DIG som ofta återfinns på iTunes topplistor. För att läsa allt om Louise - kolla på hennes nya hemsida www.louisehafdell.se.

One thought on “2018: “Jag unnar mig hälsa” – Louise Hafdell

Comments are closed.