Ewa Meurk – Workshop – Kroppssammansättning

Hur ser din kropp ut inuti?

Denna workshop är en kombination av föreläsning, individuell mätning och analys av mätresultaten.

Ewa Meurk berättar om att många sätter likhetstecken mellan smal och frisk. Ingenting kan vara mer fel. Lika tjock du kan vara utanpå i form av underhudsfett, lika tjock kan du faktiskt vara inombords i form av fett runt de inre organen.

Med hjälp av mätutrustningen Accuniq 380 kan du får redan på vad din kropp består av här och nu och hur den utvecklas i takt med dina livsstilsförändringar. Accuniq används av bland annat Riksidrottsförbundet, SOK, inom forskning och studier på universitet samt runt om i världen på gym, inom företagshälsovård samt inom sjukvården.

Av resultatet får du bl a reda på din muskel- & fettmassa samt hur den är fördelad, fettprocent, total vätskemängd samt vätskemängd innanför och utanför cellerna, mängden bukfett och dess area, information om din cellhälsa samt en rad andra indikatorer kring din hälsa och prestationsförmåga. Accuniq 380 är utrustad med den teknik som uppnår noggrannheten av över 0,95 i korrelation med DEXA, den gyllene standarden för kroppssammansättningsanalyser. Testet tar ca 5 minuter att genomföra och du rekommenderas att ha lätta kläder på din samt vara barfota. Vi rekommenderar att du ej tränar hårt 12-72 timmar före testet.

För deltagande krävs separat biljett som du köper här. Det finns begränsat antal platser, först till kvarn.

Din mätning med Accuniq 380 ingår i workshopen och genomförs på morgonen innan workshopen börjar. Du tilldelas en mättid när vi vet hur många deltagare det blir. Mätningen tar ca 10 minuter.