Jonas Bergqvist & Katarina Pettersson – “Kost för motion och idrott”

Många vardagsmotionärer såväl som elitidrottare har undermåliga kostvanor. Det är också lätt att gå vilse bland alla råd som ges.

Katarina Pettersson och Jonas Bergqvist föreläser och coachar idrottare med kost- och näringsoptimering på olika nivåer efter deras koncept Nutrition for Athletes.

Katarina och Jonas berättar om grunderna i sin syn på kost för motionärer och idrottare, samt delar sina erfarenheter av att möta elitidrottare och med andra prestationskrav än motionärer.

Under föreläsningen får ni flera praktiska tips på hur ni kan komma igång och få ihop helheten kring kost och träning.

 

Katarina är mamma till Bianca Salming och ger sitt perspektiv på kost, näring, hälsa och idrottsprestation bland annat i egenskap av idrottsförälder.

Katarina är därutöver utbildad Kost- & Hälsocoach, Personlig Tränare och yogainstruktör. Hon är en erfaren föreläsare inom kost, träning och hälsa och har en mångårig klinisk erfarenhet av individuell coachning.

Jonas är utbildad leg. Fysioterapeut och arbetar som utbildare / föreläsare inom kost, träning & prestation. Han är grundare till Performance Institutes yrkesprogram till Cert. PI Coach Idrottsnutrition.

Jonas har mångårig klinisk erfarenhet och är författare till flera böcker och utbildningsmaterial.

Besök Jonas blogg på jonasbergqvist.se