Anders Lönedal – “MAT – Hur det vi äter påverkar oss”

Anders Lönedal är landets främsta föreläsare om andning och lymfsystemet. Vid eventet 2020 kommer han att stå för två programpunkter - en ordinarie föreläsning och en workshop på söndagen tillsammans med Elin Cederberg.

I år kommer Anders föredrag år att fokusera på lymfödem, lipödem och mastceller.

Den konventionella vården erbjuder lite hjälp åt de som drabbats. Anders berättar hur man kan påverka och lindra dessa tillstånd genom livsstilsförändringar, t ex genom att lära oss mer om bokstavskombinationen M - A - T, eller

  • M - Orion (rörelse)
  • A - mening
  • T - ankar och om...

"Genom åren har jag märkt att ett stort antal klienter blivit hjälpta genom en livsstilsförändring - genom att äta en antiinflammatoriskt kost som inkluderar animalier (vilt,gräsbetat, lokalproducerat). Här kommer LCHF in som en naturlig del av livsstilsförändringen."

Vill du lära dig mer om hur du kan hjälpa dig själv?

På söndagen den 28/6 kl 10:00-11:30 kommer vi att hålla en workshop på 1,5 timma i Medborgarhuset (samma lokal som föreläsningarna).

Vi fokuserar på egenvård med andning, rörelser, lymfmassage och lite om koppning. Med begränsat antal deltagare får du chansen att se och lära av Anders & Elin.

Detta är inte en föreläsning där du passivt sitter och lyssnar, utan istället ges du möjligheten att aktivt delta i aktiviteterna som ger dig kunskap för att fortsätta din egenvård.

Workshopsledare är Anders Lönedal och Elin Cederberg.

Begränsat antal platser.
Denna workshop ingår INTE i den ordinarie biljetten till eventet.