2019: Annika Dahlqvist – “Historien och framtiden med LCHF”

Annika Dahlqvist - the Queen och LCHF - kommer att föreläsa under årets event.

Som en av de tidigaste och ivrigaste förespråkarna för lågkolhydratkost och LCHF har Annika fått ta emot mycket från de som inte håller med. Det gick så långt att hon blev av med jobbet som läkare på Vårdcentralen där hon jobbade. Ett par år senare var världen mogen att ta emot Annikas budskap och hon fick jobbet tillbaka - hon hade ju bevisligen rätt.

Vid årets event kommer vi att få höra historien om LCHF, historien om Annikas omtumlande LCHF-liv och hur hon en period nästan prenumererade på de stora tidningarnas löpsedlar. Vi får även reda på hur Annika ser på framtiden för LCHF.

Mer att läsa om Annika Dahlqvist hittar du på hennes blogg: Dr Annika Dahlqvists LCHF-blogg.