2019: Sandra Owe – “Carnivore, hälsan och klimatet”

Sandra Owe är IT-strategen som utbildade sig till kostrådgivare efter att ha läkt sin IBS-diagnos med hjälp av en kostomläggning. Det innebar en förändring i hela familjen med start med gluten och mjökfritt, vidare till paleo, AIP, LCHF och sedan ett par år tillbaka strikt ketogen kost och numera en kost nästan enbart på animaliska livsmedel - även kallat carnivore. Även barnen äter en kost som anses vara långt ifrån den maten som är vanlig på svenska familjers köksbord.

Sandra är lic. kostrådgivare vid Paleo Institute, bloggar på www.familygood.se , föreläser för både företag och skolverksamhet, grundare till eventkonceptet Nourish Now och sedan i höstas
författare med debutboken - ”Den friska maten för hela familjen. Kostronauterna visar vägen”. På temat Mat och barn är Sandra gästkrönikör på Diet Doctor Sverige.

Carnivore, hälsan och klimatet

På årets event kommer Sandra ge oss en grund till carnivore och dela sin och sin sambos erfarenheter att ställa om kosten till enbart animalisk föda. Sandra berättar även om sitt perspektiv på klimatfrågan och den rådande debatten kring att äta kött.

Sandras bok finns även att köpa till ett förmånligt event-pris under helgen!


Mer om Sandra Owe finns att läsa på Diet Doctor och på Nourish Now.